2 Kamer
appartement

 

 

3 Kamer appartement

 

 

4 Kamer
appartement

 

5 Kamer appartement

   


Serviceflat De Pettelaer is in 1974 gebouwd en heeft 14 verdiepingen. Er zijn in totaal 82 appartementen die variëren in grootte.
Op de begane grond treft u een overdekte, beveiligde entree met hal en receptie, lounge, liften, fietsenstalling en trappenhuizen aan. Op de twee hoogste verdiepingen vindt u het restaurant, dakterras, biljart en enkele ontspanningsruimten.
Rond het gebouw zijn openbare parkeervoorzieningen voor uzelf en uw bezoek. U kunt voor uw eigen auto een parkeervergunning verkrijgen bij de Gemeente 's-Hertogenbosch. Uw bezoek kan gratis parkeren via de digitale bezoekersregeling die u als bewoner tegen een geringe vergoeding kunt regelen bij de Gemeente 's-Hertogenbosch.

De Pettelaer heeft op elke verdieping een aantal appartementen die met de lift en via de trap gemakkelijk te bereiken zijn. De meeste appartementen hebben een mooie entree, een ingerichte keuken, een badkamer voorzien van ligbad en/of douche en een berging. De woonkamers en slaapkamers zijn ruim van opzet en ieder appartement heeft een eigen balkon.

De Pettelaer kent tweekamer-, driekamer-, vierkamer- en vijfkamerappartementen.
De oppervlakte van de appartementen varieert van 69 tot 170 m².

Via caloriemeters op de radiatoren wordt bijgehouden hoeveel verwarming u verbruikt. De voorschotten die u elke maand betaalt voor gas en elektra worden eenmaal per jaar verrekend met uw werkelijke verbruik. 

Verkoop appartementen

 Appartementen die beschikbaar komen, staan te koop op sites zoals Funda.  Ook kunt u altijd een afspraak maken met de receptie voor een rondleiding en uitleg.